Chateau    de Latour Chateau    de Latour
Hôtel *** Restaurant
Site créé par Michel Blaise © 2014 - 2024 www.mbcom.be
Château de Latour Bernard THOMAS 1 Rue du 24 Août B-6761 Latour-Virton Belgium Tel : +32 63 57 83 52 Fax : +32 63 60 82 19 info@chateaudelatour.be
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Starters : Duo of foie gras (with rainsin and port) 23 € Cornet of smoked salmon 21 € Quail salad with raspberry vinegar 20 € Fish of the day (starter or main course) 22 € 28 € Vegetarian ravioli 21 € Dishes : Beef tournedo (250 gr) with béarnaise or truffle brisure 25 € Roast rabbit with Orval sauce 23 € Duck breast with acacia honey 24 € Calf sweetbread with wild mushrooms 26 € Burger vegan 21 € Desserts : Trio of crème brûlées 12 € Chef's crepe 11 € Sabayon with Orval 11 € Tatin tartlet 11 € Plate of cheeses 12 € Castle's menu 42 €
A la carte
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