Chateau    de Latour Chateau    de Latour
Hôtel ***    Restaurant
Site créé par Michel Blaise © 2014 - 2017 www.mbcom.be
Château de Latour Bernard THOMAS   1 Rue du 24 Août B-6761 Latour-Virton Belgium Tel : +32 63 57 83 52 Fax : +32 63 60 82 19 info@chateaudelatour.be
Menu of the day (34 €) Price of tasting meal wines 55 €
STARTERS Smoke salmon at the castle, mixed salad leaves  17 € foie gras with red port Jam of onions and shallots 21€ Heart of calf sweetbread at the Riesling 22 € Gaume ham and mixed salad 17 € Salad of quail and filet of rabbit, vinaigrette of raspberry 19 € FISH Scallops on a background of artichoke    White butter with chive 22 / 25 € Supreme of Tourteau with small vegetables    sauce hollandaise23  23 / 26 € Fillet of sole with almonds 22 / 25 € Soup of fish 12 / 20 €
MEAT Fillet of beef 24 € Veal Kidneys with Old Style Mustard 22 € Souris of lamb confit with orange and rosemary 24 € Pork Trick at the Orval 22 € Duck breast with maple syrup 22 € CHEESE Tartlet with tomato and Fourme d'Ambert 10 € Cheese assortment 8 € DESSERTS Assorted “crème brûlée” 11 € Assorted fresh fruits 10 € Thousand leaves with pineapples 11 € Plate "All Chocolate" 11 € Sabayon at the Orval 10 €
www.chateaudelatour.be
Cliquez ici pour réserver l’hôtel en ligne Cliquez ici pour réserver l’hôtel en ligne
Chateau    de Latour Chateau    de Latour
Hôtel ***    Restaurant
Site créé par Michel Blaise © 2014 - 2017 www.mbcom.be
Château de Latour Bernard THOMAS   1 Rue du 24 Août B-6761 Latour-Virton Belgium Tel : +32 63 57 83 52 Fax : +32 63 60 82 19 info@chateaudelatour.be
Menu of the day (34 €) Price of tasting meal wines 55 €
STARTERS Smoke salmon at the castle, mixed salad leaves  17 € foie gras with red port Jam of onions and shallots 21€ Heart of calf sweetbread at the Riesling 22 € Gaume ham and mixed salad 17 € Salad of quail and filet of rabbit, vinaigrette of raspberry 19 € FISH Scallops on a background of artichoke    White butter with chive 22 / 25 € Supreme of Tourteau with small vegetables    sauce hollandaise23  23 / 26 € Fillet of sole with almonds 22 / 25 € Soup of fish 12 / 20 €
MEAT Fillet of beef 24 € Veal Kidneys with Old Style Mustard 22 € Souris of lamb confit with orange and rosemary 24 € Pork Trick at the Orval 22 € Duck breast with maple syrup 22 € CHEESE Tartlet with tomato and Fourme d'Ambert 10 € Cheese assortment 8 € DESSERTS Assorted “crème brûlée” 11 € Assorted fresh fruits 10 € Thousand leaves with pineapples 11 € Plate "All Chocolate" 11 € Sabayon at the Orval 10 €
Cliquez ici pour réserver l’hôtel en ligne Cliquez ici pour réserver l’hôtel en ligne
Chateau    de Latour Chateau    de Latour
Hôtel ***    Restaurant
Site créé par Michel Blaise © 2014 - 2017 www.mbcom.be
Château de Latour Bernard THOMAS   1 Rue du 24 Août B-6761 Latour-Virton Belgium Tel : +32 63 57 83 52 Fax : +32 63 60 82 19 info@chateaudelatour.be
Menu of the day (34 €) Price of tasting meal wines 55 €
STARTERS Smoke salmon at the castle, mixed salad leaves  17 € foie gras with red port Jam of onions and shallots 21€ Heart of calf sweetbread at the Riesling 22 € Gaume ham and mixed salad 17 € Salad of quail and filet of rabbit, vinaigrette of raspberry 19 € FISH Scallops on a background of artichoke    White butter with chive 22 / 25 € Supreme of Tourteau with small vegetables    sauce hollandaise23  23 / 26 € Fillet of sole with almonds 22 / 25 € Soup of fish 12 / 20 €
MEAT Fillet of beef 24 € Veal Kidneys with Old Style Mustard 22 € Souris of lamb confit with orange and rosemary 24 € Pork Trick at the Orval 22 € Duck breast with maple syrup 22 € CHEESE Tartlet with tomato and Fourme d'Ambert 10 € Cheese assortment 8 € DESSERTS Assorted “crème brûlée” 11 € Assorted fresh fruits 10 € Thousand leaves with pineapples 11 € Plate "All Chocolate" 11 € Sabayon at the Orval 10 €
www.chateaudelatour.be
Cliquez ici pour réserver l’hôtel en ligne Cliquez ici pour réserver l’hôtel en ligne